Bútorok

Bútorszállítás az ünnepek előtt és után is!

bútorszállítás

A karácsony sok cég életében a legzsúfoltabb időszak. Rengeteg a munka a kereskedelemben, a rendezvényszervezőknél, a vendéglátó egységekben és még hosszasan lehetne sorolni, hogy mennyi területen jár plusz munkával ez az időszak. És ez alól nem kivételek a bútorszállítással, tehertaxizással foglalkozó cégek sem, ám a Szabitrans-ra mindenki számíthat ilyenkor is!

Ha valakinél tervbe van véve a bútorvásárlás, akkor természetes, hogy igyekszik ezt még karácsony előtt lebonyolítani, hogy szép, rendezett körülmények között fogadhassa a vendégeket. Ám éppen emiatt gyakran előfordul, hogy a bútorboltok által vállalt szállítási határidő jócskán megnyúlik és több hétre előre nincs is szabad kapacitásuk. Az új bútor így nem mindenkihez érkezik meg karácsony előtt. Csapatunk azonban igyekszik minden megrendelésnek eleget tenni, ezért érdemes felvenni velünk a kapcsolatot mielőbb.

Nem ritka, hogy a bútorszállítást az ünnepek után is csak hosszabb határidőre tudják vállalni a boltok, hiszen nagyon sokan ilyenkor költik el a karácsonyra kapott ajándékutalványokat, illetve pénzt, ezért még jó néhány hétig nem lehet igazi javulásra számítani a szállítás gyorsaságát tekintve. Bútorszállítással foglalkozó cégünk ilyenkor is rendelkezésére áll, bátran ránk bízhatja a frissen vásárolt berendezése hazaszállítását.

Fontos, hogy ha bútorszállításról van szó, az mindenképp nagy kapacitású járművet igényel, illetve olyan eszközökre is szükség van, amelyekkel biztonságosan, fixen lehet rögzíteni a bútort, így megelőzve annak sérülését. Egy újonnan vásárolt ágy vagy szekrény esetében nem érdemes kockáztatni és kedves ismerősre bízni a feladatot. Biztosra csak szakképzett, korszerű eszközökkel és biztosítással rendelkező, tapasztalt csapattal mehet, mint amilyen a Szabitrans!

Bővebb információért látogasson el a www.szabitrans.hu weboldalra! Ha pedig további kérdése merült fel vagy igénybe venné a bútorszállítást, keressen minket bizalommal a +36-30-268-59-75-ös telefonszámon vagy az info@szabitrans.hu e-mail címen! Munkatársaink készséggel segítenek Önnek mindenben.

Legutóbbi hozzászólások