Bútorok

Egészségügyi bútorok: legyen az Ön rendelője is igényesen berendezett!

egészségügyi bútorok

Új rendelő nyitását tervezi vagy felújítaná a már meglévőt? Esetleg lecserélné, felújítaná elhasználódott egészségügyi bútorait, bővítené a felszerelést vagy modernizálná a várótermet? Praxisa megítélésében nem csak szaktudásának van nagy szerepe, fontos lehet a körítés, így a színvonalas berendezések megléte is.

Válasszon megfelelő egészségügyi bútorokat, amelyek megkönnyítik az orvosi stáb munkáját, és komfortosabbá teszik a páciensek számára a rendelőben töltött időt! Bármilyen szakterületen is praktizál, nálunk mindent megtalál, amire szüksége lehet!

Modern és tartós egészségügyi bútoraink között a különböző típusú vizsgálóágyak, kezelőszékek, betegszállító kocsik, vérvételi székek, nőgyógyászati székek, -eszköz- és műszertartók, gyógyszerszekrények mellett olyan hasznos kiegészítőket találhat, mint a paravánok, bordásfalak, infúziós állványok, vizsgálólámpák, vagy éppen a várótermi székek, és fogasok is. Forduljon bizalommal a MEdMöbel Hungary Kft-hez, és tekintse meg a cég széles kínálatát a www.medmobel.hu internetes oldalon!

Rugalmas rendelésfelvétellel várjuk, a weboldalunkon található bútorok gyártását más méretben, a kárpitozást pedig különböző színekben – esetenként hozott műbőrrel – is vállaljuk, termékeinket színterezett kivitelben gyártjuk. Egészségügyi bútorainkat folyamatosan fejlesztjük, míg a velük szemben állított minőségi követelményeket szigorítjuk.  Egyelőre nem szeretné lecserélné régebbi egészségügyi bútorát? Van megoldás! Rövid határidővel vállalunk felújítást, újrakárpitozást is!

Tisztában vagyunk az egészségügyi bútorokkal szemben támasztott követelményekkel, így választékunkban kizárólag megbízható darabokat talál, amelyekkel hosszútávon is elégedett lehet. Egészségügyi bútor kínálatunk segítségével igényesen berendezett rendelőben fogadhatja pácienseit, ahol komfortosan, biztonságban érzik majd magukat.

Felkeltettük az érdeklődését? Kíváncsi a további részletekre, illetve konkrét ajánlatot szeretne kérni? Kérjük, böngéssze weboldalunkat, felmerülő kérdéseivel pedig keressen bennünket a 06-1-788-3282-es telefonszámon vagy írjon nekünk a medmobel@gmail.com e-mail címünkre, készséggel állunk rendelkezésére!

Legutóbbi hozzászólások