Bútorok

Gardróbszekrény: mikor érdemes újat vásárolni?

gardróbszekrény

Egy új bútor kiválasztása sosem egyszerű. Fontos, hogy ha nem szeretnénk csalódni, akkor alaposan mérlegeljünk, és minden szempontot vegyünk figyelembe a vásárlás során. Az első kérdés mindenképpen az, hogy érdemes-e lecserélni a régi berendezést. Most nézzük egy kicsit bővebben, hogy hogyan célszerű gardróbszekrényt vásárolni!

Természetesen, ha még nincs gardróbszekrényünk, de szeretnénk, akkor egyértelmű a helyzet, hogy venni kell egyet. Ha már van, de kicsi, és emiatt állandó benne a káosz, akkor is megéri egy új, nagyobb bútor mellett dönteni, de vásárolhatunk új bútort azért is, mert a régi már kopott, nem szép vagy egyszerűen csak ráuntunk. A lényeg, hogy ha örömet okozna egy másik gardróbszekrény, akkor nyugodtan tegyük meg és vásároljunk egyet!

A berendezés kiválasztása során talán a legfontosabb szempont a méret. Figyeljünk rá, hogy elég nagy legyen a gardróbszekrény, amiben minden elfér majd, de ne essünk abba a hibába, hogy túl nagyot választunk, ami nem fér el ott, ahova szántuk! Egy másik fontos szempont a kialakítás. Ha sok ruhát tárolunk fogason, akkor jobb, ha több a szekrényben az akasztós rész. Természetesen a gardróbszekrény megjelenése sem elhanyagolható. Érdemes figyelembe venni, hogy illeszkedjen a környezetébe, ne üssön el nagyon a meglévő bútoroktól sem stílusban, sem színben. És végül, de nem utolsó sorban, az anyagi oldalról sem szabad megfeledkezni. A rá szánt keretet ne lépjük túl, de semmiképp se vegyünk meg olyat, ami nem tetszik, vagy más szempontból nem lesz tökéletes! A gardróbszekrényt hosszú évekre vesszük, nem néhány hónapra, ilyen esetben nem éri meg a néhány ezer forintos spórolás.

Amennyiben új gardróbszekrényt szeretne vásárolni, látogasson el honlapunkra, a www.butor7.hu oldalra, ahol megtekintheti kínálatunkat! Ha további kérdése merült fel vagy segítségre van szüksége a rendelés lebonyolításához, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a 06 30  271 19 60-as telefonszámon vagy az info@butor7.hu e-mail címen, szívesen állunk rendelkezésére!

Legutóbbi hozzászólások