Bútorok

Öltözőszekrények strapabíró kivitelben, egyéni igény szerint

öltözőszekrények

Váltóruha viselésére van szükség a munkaterületén, ezért elengedhetetlen a kényelmesen használható öltöző kialakítása? Közintézmény, vagy létesítmény vezetőjeként tevékenykedik? Számos helyen nélkülözhetetlenek az öltözőszekrények, amelyek lehetővé teszik az értékek biztonságos tárolását. Ossza meg az elképzeléseit profi szakemberekkel, akik ennek megfelelő, zárható, praktikus és időtálló fémszekrényeket adnak át!

Rengeteg felhasználási területet ismerhet Ön is, ahol nagy szükség van a megfelelő méretű, biztonságot nyújtó öltözőszekrényekre. Ipari üzemben, egészségügyi intézményben, uszodában, edzőteremben, iskolában, és számos más helyen elengedhetetlen a váltóruha használat, így az utcai ruha, a lábbelik, és az egyéb értékek tárolásáról is kell gondoskodni. Vannak olyan épületek, mint például az áruházak, ahol szintén fontos az értékmegőrzés. Egyre több helyen döntenek a fémszekrények mellett, mivel ezek letisztult megjelenést biztosítanak, strapabíróak, tartósak, és nincs szükség a rendszeres karbantartásukra. A fémszekrényekben bármit el lehet helyezni, biztonságban marad, amíg a tulajdonos ki nem veszi onnan. A jól zárható, esztétikus öltözőszekrények masszív kialakításúak, így nehezen mozdíthatók, és számozással, színezéssel könnyen átláthatók.

Tegye lehetővé a kényelmes és gyors öltözést praktikusan és stílusosan kialakított helyiségben! Biztosítsa a megfelelő méretű, zárható, egyszerűen használható öltözőszekrényeket! Bármilyen környezetben van szüksége öltözőszekrényekre, nálunk hozzájuthat a tökéletes termékekhez. Cégünk, a Vasszer Raktártechnika Kft. kiváló minőségű, többféle színben elérhető, strapabíró fémszekrényeket kínál kedvező áron. Gondozásmentes berendezési elemeket adunk át, így nem kell a karbantartásra időt és figyelmet fordítani. Akár a régi bútorokat szeretné lecserélni, akár egy új helyiség berendezését tervezi, érdemes hozzánk fordulni. Jusson bővebb információhoz a www.vasszer.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-32-512600-as telefonszámon, vagy a vasszer@vasszer.hu e-mail címen!

Legutóbbi hozzászólások