Dekorációs termékek

Egyedi borcímke: kiváló választás különleges alkalmakra!

Pontosan tudjuk: az egyedi borcímkékkel ellátott bor kiváló ajándéknak bizonyulhat különleges alkalmakra is. Mire gondolunk? Egyedi borcímkével ellátott italt ajándékozhatunk céges összejövetel alkalmából, nászajándékként az ifjú párnak, születésnapra az ünnepeltnek, legénybúcsúra vagy éppen különböző egyéb ünnepekre (húsvét, karácsony, új év, Valentin nap, stb.) is.

Olyan megbízható céget keres, amely a lehető legjobb minőségben, kellő precizitással és szakértelemmel vállalja az egyedi borcímkék elkészítését? Ne kutakodjon tovább, inkább forduljon bizalommal a Dolium Pincészet Kft. szakembereihez!

Kerek évforduló? Emlékezetes esemény? Esetleg céges ajándék? Ha kifogyott az ötletekből, mégis különleges, nem megszokott ajándékkal rukkolna elő, az egyedi borcímke tökéletes választás lehet! Weboldalunkon, a www.borexpressz.hu minden igényt kielégítő választékkal várjuk a kedves érdeklődőket! A különböző alkalmakhoz több, grafikus által tervezett egyedi dizájn közül választhatja ki a tökéleteset, illetve az alkalomhoz legjobban passzolót.

Miután megtalálta a megfelelő stílust egy adott témakörön belül, lehetősége nyílik teljesen testre szabni egyedi borcímkéjét. Típustól függően módosíthatja a színeket, tetszőleges, alkalomra szabott szöveget írhat bele, és akár képet is tölthet fel hozzá. Így valóban egy teljesen egyedi, Ön által megálmodott borcímkét tervezhet meg.

A profi kivitelezésben és a legjobb végeredményben velünk garantáltan nem csalódhat! Ha tőlünk rendel, vállaljuk, hogy 48 órán belül kiszállítjuk a kért terméket / termékeket. Szolgáltatásunk keretén belül egy címkéhez akár több bort is rendelhet.

Felkeltettük az érdeklődését? Profikra bízná az egyedi borcímke készítését? Ne habozzon, keressen minket bizalommal! Weboldalunkon, a www.borexpressz.hu minden fontos további információt megtalálhat szolgáltatásunkról! További kérdései, kérései támadtak? Bátran tegye fel azokat! Kérjük, keresse bizalommal kollégáinkat a +3630-300-27-42-es telefonszámon, vagy lépjen velünk kapcsolatba a rendeles@borexpressz.hu e-mail címen!

Legutóbbi hozzászólások