Értékesítési tippek

Élelmiszeripari tömlők széles választékban!

élelmiszeripari tömlők

Olyan megbízható, tapasztalt céget keres, amely a legkülönbözőbb tömlők széles választékával várja az érdeklődőket? Ne keresgéljen tovább, inkább forduljon bizalommal az NST + N Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-hez! Miért válassza a céget, ha tömlőkről (élelmiszeripari tömlőkről) van szó?

A cég kizárólag minőségi tömlőket értékesít, a megbízók nagy elégedettségére immáron több mint húsz éves tapasztalattal. Széles választék várja az érdeklődőket, ráadásul a gyors és pontos szállítás is garantált. Ha Ön is olyan helyről vásárolna, amely leginkább a hazai beszállítók termékeit preferálja a tömlők terén, náluk jó helyen jár!

Ezúttal kifejezetten élelmiszeripari tömlőkre lenne szüksége? Nálunk könnyedén megtalálhatja a számításait. Pontosan tudjuk, hogy az élelmiszeripari tömlők esetében roppant fontos a kiváló minőség. Miért? Például a folyadékok szállításánál – sör, bor, tej (stb.) – olyan élelmiszertömlőkre van szükség, melyek ellenállnak a bennük található savaknak, lúgoknak. Fontos továbbá kiemelni azt is, hogy élelmiszeripari tömlők kiválasztása során figyelembe kell venni, hogy az élelmiszer szállítása milyen hőmérsékleten történik, hiszen a szobahőmérsékletű és a forró folyadék teljesen más eszközt igényel.

Széles választékunkban garantáltan nem csalódhat, miközben egyedi és általános igényeknek egyaránt eleget teszünk az élelmiszeripari tömlők terén is.

A teljesség igénye nélkül kínálatunkban az alábbi élelmiszeripari tömlők érhetők el azonnal:

– kopásálló élelmiszer minőségű szívó-nyomó tömlő,

– szilikontömlő élelmiszer- és gyógyszeripar részére,

– élelmiszer- és gyógyszeripari szövetbetétes szilikontömlő,

– élelmiszer minőségű szívó-nyomó tömlő butillal,

– alacsony nyomású élelmiszer minőségű gőztömlő,

– Super Thermoclean 40 élelmiszer minőségű műanyag nyomótömlő,

– többcélú élelmiszer minőségű tömlő,

– PVC élelmiszer minőségű tömlő kemény PVC spirállal,

– tej nyomótömlő,

– élelmiszer nyomótömlő nem zsíros ételfolyadékok számára,

– ivóvíz- és élelmiszertömlő,

– forróvíz-, szénsav- és levegőztető tömlő (stb.).

Felkeltettük az érdeklődését? Többet megtudna az általunk kínált élelmiszeripari tömlőkről? Ajánlatot kérne vagy máris rendelni szeretne? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.nstntomlo.hu-n minden fontos további információt megtalálhat! Kérdéseivel, kéréseivel keresse bátran kollégáinkat! Kapcsolatba léphet velünk a +36-1/204-48-95-ös telefonszámon, valamint kereshet minket az nstn@nstn.hu e-mail címen is. Várjuk jelentkezését / rendelését!

Legutóbbi hozzászólások