Értékesítési tippek

Hulladékgyűjtő edények: válasszon praktikus, esztétikus kiegészítőket!

hulladékgyűjtő edények

Legyen szó otthon felhasználásról, vagy éppen különböző intézményekről, vendéglátóipari egységekről, hulladékgyűjtő edényekre mindenhol nagy szükség van! Forduljon bizalommal a Clean-Tech Higiéniához, hiszen a cég webshopjának kínálatában akkor sem csalódhat, ha hulladékgyűjtő edények után kutat!

Széles választékunkban megtalálhatóak

– a rozsdamentes hulladékgyűjtők,

– a műanyag hulladékgyűjtők

– és természetesen a szelektív hulladékgyűjtők is.

Ha Ön is fontos szempontnak tartja a környezetvédelmet, a környezettudatos gondolkodás értelmében mindenképpen érdemes az általunk kínált szelektív hulladékgyűjtők mellett dönteni. Választékunkban a kék, a piros, a sárga és a zöld jelzésű 50 literes hulladékgyűjtők is megtalálhatóak, ennek megfelelően külön gyűjtheti a papír alapú hulladékot, a műanyag alapú hulladékot, a színes üvegeket, illetve a fém hulladékot.

Fontos kiemelni, hogy akár a rozsdamentes hulladékgyűjtők, akár a műanyag hulladékgyűjtők, akár a szelektív hulladékgyűjtők mellett dönt, mindegyik kiegészítő beszerezhető tőlünk pedálos kivitelben. Ez azért praktikusabb, illetve higiénikusabb megoldás a billenőfedeles szemetessel szemben, mert megvédi a kezet a káros baktériumoktól. A kezünk használatára így egyáltalán nincs szükség, elég csupán rálépni a szerkezet alján lévő pedálra, majd a kuka fedele egyből megemelkedik: egészen addig fent marad, amíg el nem lépünk róla.

Válasszon Ön is olyan hulladékgyűjtő edényeket az otthonához, intézményéhez, amely maximálisan növeli a háztartás higiéniáját, nem mellesleg még esztétikus valamint modern kiegészítő is!

Rendelni szeretne? Kíváncsi az általunk kínált hulladékgyűjtő edények további előnyeire? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.tisztitoszerbolt.hu-n közelebbről megismerheti kiegészítőinket, melyeket aztán pár kattintással meg is rendelhet! Amennyiben kérdései támadnak, keresse bizalommal kollégáinkat! Elérhet minket telefonon +36/20-932-4375-ös számon, vagy fordulhat hozzánk írásban, leveleit a postmaster@tisztitoszerbolt.hu címre várjuk! Legyen Ön a következő elégedett vásárlónk!

Legutóbbi hozzászólások