Értékesítési tippek

Papírpohárral a hulladék mennyiségének csökkentéséért

papírpoharak

Napjainkban sajnos nehéz nem észrevenni, hogy mennyi szemét vesz minket körül. Szinte amerre csak nézünk, mindenhol eldobált szemetet látni, melynek egy nagy része műanyag, és még évszázadok alatt sem bomlik le. Rengeteg az egyszerhasználatos műanyag palack, pohár, amiket tulajdonképpen pár percig használunk csupán, mégis hatalmas kárt okoznak a környezetben, főleg, hogy csak nagyon kis részük kerül újrahasznosításra. Viszont a helyzet ellen mindannyian tehetünk! Bizonyos esetekben még többet is, mint gondolnánk, hiszen, ha cégtulajdonosként döntünk a környezetbarát megoldások mellett, az még nagyobb jelentőséggel bír. A vendéglátó egységek üzemeltetőinek például több szempontból is megéri áttérni a műanyag helyett a papírpoharak használatára.

papírpoharak teljes mértékben környezetbarát termékek, 100%-ig lebomlanak és nincsenek káros hatással a természetre. Ugyanakkor felhasználói szempontból is rendkívül előnyösek, hiszen a papír kiválóan hőszigetel, így sokáig megőrizhető benne az ital kellemes hőmérséklete, legyen szó egy forró kávéról vagy egy jeges üdítőről. A papírpohárból útközben is kényelmesen, higiénikusan lehet fogyasztani.

Cégünk papírpoharak széles választékával várja ügyfeleit. Nem csak többféle méretből, hanem különböző kivitelű és megjelenésű termékekből válogathat, aki hozzánk fordul. Az általunk kínált papírpoharakhoz igény szerint jól illeszkedő tető is vásárolható. Termékeinket kedvező áron kínáljuk, így nem kell attól tartani, hogy a környezetbarát csomagolás jelentősen megemelné a kiadásokat. Honlapunkon a teljes választék megtekinthető, és az online rendelési lehetőségnek köszönhetően a vásárlás néhány perc alatt lebonyolítható.

Amennyiben a Te érdeklődésedet is felkeltettük a papírpoharak iránt, a termékek megtekintéséhez látogass el honlapunkra, a www.csomagolasz.hu weboldalra! Ha pedig további kérdésed merült fel, fordulj hozzánk bizalommal a +36 30 207 5561-es telefonszámon vagy az info@csomagolasz.hu e-mail címen, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésedre!

Legutóbbi hozzászólások