Értékesítési tippek

Raklap polc

A raklapok segítségével könnyen mozgatható és tárolható minden, amit felhalmoznak rajtuk, ezért hasznos eszközök a szállítmányozás és a raktározás területén. Az elhelyezésük azonban problémás lehet, hiszen megpakolva nem helyezhetőek egymásra, különben sérül az áru, egymás mellé helyezve viszont jelentős területet foglalnak el – a raklapos állványrendszerek azonban megoldást kínálnak erre a problémára.

raklapos állványrendszerek segítségével megoldható az épp rendeltetésszerű használatban lévő raklapok tárolása, méghozzá igen nagy mennyiségben. Az átlátható tárolás alapvető a hatékony és gyors munkához, a szellősebb, rendezettebb raktár pedig hozzájárul a jobb teljesítményhez. A raklapos állványrendszerekkel maximálisan kihasználható a nagy belmagasság, emellett megbízhatóak, strapabíróak, és a legnagyobb terhelésnek is ellenállnak. A raklapos állványok hosszú éveken át képesek ellátni a feladatukat, minimális karbantartást igényelnek, és amennyiben megsérülnének, a javításuk is egyszerű, de végső esetben a csere sem lehetetlen, hiszen nagy mennyiségben állnak rendelkezésre hozzájuk alkatrészek.

Tartós és strapabíró raklapos állványrendszereket kínál minden kedves vásárlójának cégünk, a Store Design Kft. Válasszon a kiváló minőségű, egyéni módon összeállítható raklap állványok közül, illetve tudjon meg többet egyéb termékeinkről és tevékenységünkről a www.raktariallvany.hu címen megtalálható weboldalunkon!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a raklapos állványrendszerek iránt, tekintse meg weboldalunkon az elérhető lehetőségeket, majd válassza ki a megfelelő típust, és rendelje meg a kívánt darabszámban! Ha kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a 06-1-4450464-es telefonszámunkon, vagy az info@storedesign.hu e-mail címünkön!

Legutóbbi hozzászólások